Auto poetsen

Glim Cleaning is een professioneel car cleaning en autopoetsbedrijf. Wij zorgen er met onze grondige reiniging voor dat je auto weer helemaal schoon wordt.

Afhankelijk van het door jou gekozen pakket ziet de binnenkant, buitenkant of gehele auto er weer uit als nieuw. Op deze pagina lees je onder andere meer over onze werkwijze en wat de voordelen zijn van het kiezen voor Glim Cleaning.

Je auto laten poetsen door Glim Cleaning

Je auto laten reinigen door Glim Cleaning is zeer eenvoudig. Je kunt een afspraak inplannen door ons te bellen of door ons een appje te sturen. Op de afgesproken tijd hoef je niet zelf met de auto naar ons toe te komen, want wij poetsen op locatie. Er is keuze uit drie verschillende pakketten: het Premium Interieur pakket, het Premium Exterieur pakket en het Premium Combo pakket.

Auto van binnen poetsen

Wanneer je kiest voor het Premium Interieur pakket wordt de volledige binnenkant van de auto onder handen genomen. Er wordt onder andere gestofzuigd en globaal met stoom gereinigd.

Daarnaast worden de vloer, bekerhouders, kofferbak, middenconsole en het dashboard schoongemaakt. Ook worden de sierlijsten en deurranden afgenomen. Tot slot worden de ramen gewassen en de automatten gereinigd.

Auto van buiten poetsen

Wanneer je kiest voor het Premium Exterieur pakket wordt de volledige buitenkant van de auto onder handen genomen. Het grove vuil van het exterieur van de auto wordt allereerst gereinigd met behulp van een hogedrukspuit.

Daarna wordt de gehele buitenkant van de auto met de hand gewassen en ondergaat de auto een foam reiniging. Uiteraard worden ook de wielkasten, velgen, banden, ramen en spiegels grondig gereinigd. Tot slot wordt er een spray wax aangebracht.

Auto helemaal poetsen

Wanneer je kiest voor het Premium Combo pakket wordt niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van de auto volledig onder handen genomen.

Dit betekent dat we zowel het stappenplan voor het poetsen van de binnenkant van de auto als het stappenplan voor het poetsen van de buitenkant van de auto afgaan. Na een Premium Combo behandeling is de volledige auto weer brandschoon.

Auto poetsen kosten

De actuele prijzen van alle drie onze pakketten zijn terug te vinden op onze website onder het kopje pakketten. Het Premium Combo pakket wordt het meest gekozen. Wanneer je namelijk kiest voor het Premium Combo pakket geniet je van de voordelen van zowel het Premium Interieur pakket als het Premium Exterieur pakket. Daarnaast betaal je voor het Premium Combo pakket minder dan voor een aparte Premium Interieur behandeling en een Premium Exterieur behandeling.

Auto poetsen Den Bosch

Auto interieur reinigen en auto polijsten op locatie is de specialiteit van Glim Cleaning. Wij hebben namelijk geen eigen garage en werken daarom uitsluitend op locatie. Glim Cleaning is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wanneer je in een straal van 20 kilometer van Den Bosch woont, hoef je geen voorrijkosten te betalen.

Ook bij mensen die in dorpen rondom Den Bosch wonen zoals Rosmalen, Berlicum, Kerkdriel, Vught of Drunen komen we gratis voorrijden. Als je verder weg woont, is het ook mogelijk om Glim Cleaning in te schakelen. Je betaald dan echter 0.50 cent per gereden kilometer.

Waarvoor kun je bij Glim Cleaning terecht?

Glim cleaning is van meerdere markten thuis. Hieronder staan een aantal van onze specialiteiten op een rij:

 •  

  Wat zijn de voordelen van auto poetsen door Glim Cleaning?

  Het laten poetsen van je auto door Glim Cleaning biedt veel voordelen. Hieronder staan een aantal voordelen op een rij:

  • Uitgebreide reiniging voor een scherpe prijs
  • Geen voorrijkosten binnen een straal van 20 kilometer van ‘s-Hertogenbosch
  • Gebruik van pH-neutrale en milieuvriendelijke producten
  • Auto’s worden indien gewenst op locatie gereinigd
  • Effectieve en bacterievrije behandeling

  Hoe lang duurt een autowasbeurt bij Glim Cleaning?

  Er zijn super veel verschillende soorten auto’s. Zo zijn er bijvoorbeeld grote en kleine modellen, modellen met stoffen bekleding en modellen met lederen bekleding en goed onderhouden modellen en verouderde modellen.

  Het is daarom lastig om een precieze inschatting te maken over hoe lang de wasbeurt exact zal duren. Wel duurt een volledige interieur en exterieur reiniging maximaal 90 minuten.

  Hoe vaak de buitenkant van de auto poetsen?

  De buitenkant van een auto wordt snel vies. Vooral wanneer je geen garage hebt en de auto altijd buiten op straat staat. Wanneer de auto buiten staat is het onvermijdelijk dat er in de loop der tijd hars, vogelpoep en vliegen op de auto terecht komen.

  Het is belangrijk om hars, vogelpoep en vliegen snel te verwijderen omdat het zich aan de autolak kan gaan hechten. Daarnaast is er tijdens het rijden ook een kans dat er zandresten en strooizout op de auto terecht komen.

  Ook dit moet snel verwijderd worden omdat er anders schuur- of roestplekken kunnen ontstaan. Al met al is het belangrijk om regelmatig het exterieur van je auto te laten reinigen.

Hoe vaak de binnenkant van de auto poetsen?

Net als de buitenkant van een auto wordt ook de binnenkant van een auto snel vies. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat er vuil aan de onderkant van je schoenen zit waardoor de automatten onder het zand en blaadjes komen te zitten.

Wanneer je regelmatig eet in de auto is het onvermijdelijk dat er kruimels achter zullen blijven. Daarnaast raak je in de auto vaak dingen aan met je handen zoals het stuur, de radio en de handvatten.

Omdat er vrijwel altijd bacteriën op je handen zitten, kunnen deze zich makkelijk in de auto verspreiden. Al met al is het belangrijk om de binnenkant van je auto regelmatig te laten reinigen zodat je kunt rijden in een schone auto.

Auto poetsen en polijsten

Krassen uit auto poetsen gaat helaas niet. Wel is het mogelijk om je autolak te laten polijsten om op die manier krassen te verwijderen. De betekenis van polijsten is dat er een hele dunne laag van de lak weggehaald wordt waardoor er als het ware een nieuwe laag tevoorschijn komt.

Het is niet aan te raden om zelf je auto te polijsten als je hier geen ervaring mee hebt omdat een verkeerde werkwijze de autolak blijvend kan beschadigen. Ook wanneer de autolak erg dun is, is polijsten niet aan te raden.

Lederen bekleding auto reinigen

Wanneer de lederen bekleding van je auto vet of vuil is, is het aan te raden om deze te laten reinigen. Een lederen autostoel schoonmaken doen wij met speciale schoonmaakmiddelen en een speciale leerborstel. Hierdoor kunnen we lederen bekleding op grondige wijze reinigen zonder deze te beschadigen.

Autolak beschermen

Aan het einde van een Premium Exterior en Premium Combo behandeling wordt er een spray wax aangebracht. Deze coating zorgt er voor dat de lak van je auto beschermd is tegen invloeden van buitenaf zoals uv-straling, vogelpoep en strooizout.

Dieptereiniging auto

Wanneer de binnenkant van een auto heel erg vies is, is een dieptereiniging de enige mogelijkheid om het interieur weer helemaal schoon te krijgen. De betekenis van een dieptereiniging is dat de binnenkant van een auto zeer grondig wordt schoongemaakt waardoor zelfs hardnekkig vuil verwijderd wordt.

Wat kost een auto poetsen?

Het is lastig om te zeggen hoeveel het kost om je auto te poetsen. Wanneer je zelf aan de slag gaat, ben je natuurlijk het minste kwijt. Echter hebben veel mensen niet de juiste spullen in huis om de auto op verantwoorde wijze te poetsen.

Het is ook mogelijk om naar een wasstraat te gaan. Een nadeel aan een carwash is dat auto’s alleen oppervlakkig gereinigd worden. Daarnaast moet je bij een carwash alsnog zelf de auto binnenkant reinigen. Wanneer je wil dat je auto grondig en volledig gereinigd wordt, is het daarom aan te raden om dit te laten doen door een professioneel car cleaning bedrijf. Je betaalt dan weliswaar wat meer, maar krijgt er een brandschone auto voor terug.

Zelf auto wassen: 4 nuttige tips

Wanneer je toch hebt besloten om zelf je auto te wassen, kunnen onderstaande tips je helpen om een goed resultaat te bereiken:

 1. Wanneer je met een hogedrukspuit aan de gang gaat, zorg er dan voor dat je voldoende afstand houdt met de auto omdat er anders lakschade kan ontstaan
 2. Gebruik niet te agressieve reinigingsmiddelen zodat je de lak en bekleding niet beschadigd
 3. Gebruik geen spons aangezien vuil zich hierin ophoopt en daardoor krassen kan veroorzaken
 4. Zorg ervoor dat je verticaal wast omdat er anders cirkelvormige swirls te zien zijn wanneer de auto in de zon staat

Conclusie

Een professioneel autopoets en car cleaning bedrijf inschakelen zorgt er voor dat je auto op grondige wijze gereinigd wordt. Wanneer je er voor kiest om je auto te laten poetsen door Glim Cleaning kun je er zeker van zijn dat je auto na onze behandeling er weer uitziet als nieuw.

Het maken van een afspraak bij ons is erg eenvoudig. Daarnaast is er keuze uit verschillende pakketten zodat je zelf kunt kiezen welke behandeling het meest geschikt is. We kijken er naar uit om aan de slag te gaan met jouw auto.

Wil jij je auto professioneel laten poetsen?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu