Autobekleding reinigen

Het is tijd voor autobekleding reinigen, een goede keuze. Ondanks dat je het niet altijd ziet, gaat er toch veel in de bekleding zitten, te denken aan haren, zand, ander vuil en veel nare geurtjes. Als je huisdieren hebt kan het ook wel eens een aanrader zijn om de autobekleding te laten reinigen.

Het ruikt dan allemaal weer lekker fris en dat is ook voor je eigen gezondheid stukken beter. Wist je dat het werk uit handen gegeven kan worden aan ons van Glim Cleaning? We staan iedere dag voor onze klanten klaar en wij maken jouw autobekleding graag weer schoon!

Autobekleding reinigen Den Bosch

Laat je graag je autobekleding reinigen in Den Bosch? Kies dan voor Glim Cleaning. We zijn namelijk een professioneel autopoets en car cleaning bedrijf. We beschikken niet over een eigen locatie, maar we komen naar jou toe op locatie voor het reinigen van je autobekleding. Je hoeft dus niet naar ons toe te komen en dat is in jouw voordeel. Je hoeft ook niet te wachten tot de auto klaar is, want je kunt gewoon doorgaan met wat je aan het doen was.

Wij zorgen ervoor dat je autobekleding wordt gereinigd en er weer stralend uitziet. We zijn gevestigd in Den Bosch en zijn met name in deze regio actief. Als je binnen een straal van 20 km binnen ’s-Hertogenbosch woont, dan betaal je bij ons geen voorrijkosten. Als je verder weg woont dan betaal je 0,50 eurocent aan voorrijkosten per gereden kilometer.

Autobekleding reiniger

Stel je jezelf wel eens de vraag: Hoe autobekleding reinigen? Dat is vanaf nu niet meer nodig. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat jij daar niets voor hoeft te doen. Ons bedrijf is namelijk expert op dit gebied en wij nemen het werk je dan ook graag uit handen. We beschikken over de juiste apparatuur om je autobekleding te reinigen en wij komen dat bij jou op locatie doen.

Je hoeft dus niet naar ons te rijden, het kost je geen tijd, wij doen het graag zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten. Daarnaast weet je bij ons ook vooraf waar je aan toe bent. We geven je graag aan wat de kosten zijn zodat jij weet wat je ons moet betalen als je met ons in zee gaat.

Reinigen autobekleding

Als je denkt aan reinigen autobekleding, dan sta je voor de keuze: ga je het zelf doen of wil je het liever uitbesteden? Als je het zelf wil doen, dan is het goed om te weten dat veel mensen dan gebruik maken van azijn en baking soda. Dit mengen ze dan met elkaar, en dan borstel je dat over de vlekken van de autobekleding, en dan laat je het drogen.

Als je dan met een stofzuiger eroverheen gaat als het droog is dan haal je de laatste vuilresten weg. Maar misschien heb je hier wel geen zin in en wil je het liever laten doen. Of dat het nu gaat over leren autobekleding of stoffen autobekleding, wij maken alles professioneel schoon voor jou, ook schimmel wordt aangepakt. We zullen alles diep reinigen en zo je auto bekleding schoonmaken!

Autobekleding reinigen met stoomreiniger

Laat jouw autobekleding door ons reinigen met een stoomreiniger. Hierdoor weet je zeker dat je autobekleding er weer prachtig uit gaat zien. Wij zijn een professioneel bedrijf en wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur. Met een stoom machine kunnen wij alles weer snel mooi maken en dat wil jij toch ook? Wij hebben ook nog tips voor je, zo kun je je auto zelf ook netjes onderhouden.

Autobekleding laten reinigen

Bij autobekleding laten reinigen wil je ook graag weten wat de kosten zijn. Bij ons kun je altijd rekenen op een nette prijs, een mooie aanbieding en een leuke korting. Als dat jou aanspreekt, dan is het goed om contact op te nemen met ons van Glim Cleaning en dan kunnen we snel een afspraak inplannen. Zo komen we bij jou op locatie je autobekleding reinigen.

Wat zijn de voordelen van autobekleding reinigen?

  • Wij komen bij jou op locatie de autobekleding reinigen.
  • Vooraf een duidelijke prijs.
  • We werken met de nieuwste technieken zodat jouw autobekleding weer als nieuw is!
  • We komen naar jou toe op locatie, dus het kost je geen tijd om op en neer te rijden en te wachten.
  • Afspraak is bij ons ook echt afspraak, je kunt echt op ons rekenen!

Kortom, alleen maar voordelen als je voor ons kiest. Wij kunnen tevens ook je auto poetsen, de auto polijsten en noem het allemaal maar op! Goed onderhoud is van groot belang en daar leggen we je graag alles over uit.

Benader ons vandaag nog

Jij wil dus graag je autobekleding laten reinigen en merk je dat het daar echt weer tijd voor is? Maak het jezelf dan zo eenvoudig mogelijk, want dan kunnen wij van jou alles overnemen. Wij zorgen ervoor dat je autobekleding weer gaat stralen en lekker fris ruikt. Vuil, zand, stof en haren zijn verleden tijd, weg met alle vlekken en dat kan allemaal door ons van Glim Cleaning worden geregeld.

Interesse? Heb je vragen of wil je een afspraak maken met ons? Neem dan direct contact met ons op en dan zullen we er alles aan doen om je vragen snel te beantwoorden. We hopen binnenkort jouw autobekleding te mogen reinigen bij jou op locatie.

Over Glim Cleaning

Glim Cleaning is een professioneel car cleaning en autopoetsbedrijf. De betekenis van car detailing is dat er extra gelet wordt op de details van auto’s. Wij merkten dat na een wasbeurt in een wasstraat er vaak nog steeds vuil zit op bepaalde plekken van de auto.

Wij zorgen er daarom voor dat auto’s van zowel de binnen- als de buitenkant echt helemaal schoon worden gemaakt en dat we niets vergeten. Uniek aan de werkwijze van Glim Cleaning is dat auto’s op locatie gewassen worden. Daarnaast gaan wij zeer nauwkeurig te werk en gebruiken we alleen autovriendelijke producten.

Naast autobekleding reinigen kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande diensten:

Auto interieur reinigen
Auto poetsen
Auto polijsten
Bankstel reinigen
Boot polijsten
Cabriodak reinigen
Glascoating
Koplampen polijsten
Polyester boot poetsen
Tapijt reinigen
Terras schoonmaken
Vloerbedekking trap reinigen

Wil jij je autobekleding laten reinigen?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu