Boot polijsten

Wil je graag dat je boot weer als nieuw oogt? Laat dan je boot polijsten door Glim Cleaning. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf en hebben een ruime ervaring met het polijsten van boten. Het is daarom fijn om te weten dat je het werk met een gerust hart aan ons uit kunt besteden.

Boot polijsten Den Bosch

Glim Cleaning is een professioneel en cleaning bedrijf, wij beschikken niet over een eigen locatie maar we komen op locatie uw boot polijsten. Het voordeel voor jou is dat je dan niet naar ons toe hoeft te komen. Je hoeft ook niet te wachten tot je boot klaar is, want wij komen naar jou toe.

We zijn gevestigd in Den Bosch, en zijn daarom in en rondom Den Bosch actief. Je betaalt geen voorrijkosten als je binnen een straal van 20 km van ’s-Hertogenbosch woont. Mocht je buiten Den Bosch je boot willen laten polijsten door ons, dan betaal je 0,50 eurocent aan voorrijkosten per gereden kilometer.

Boot laten polijsten

Wat is polijsten? Als je een boot wil laten polijsten, dan wordt het bovenste laagje van de lak licht opgeschuurd. Dit wil zeggen dat de laag lak als het ware wordt verwijderd, en dan wordt er een nieuwe laag zichtbaar. De nieuwe laag die je dan ziet is helemaal egaal en glanst weer, jouw boot is weer als nieuw.

Als je je boot al een tijdje hebt dan is het onvermijdelijk dat de glanzende lak wat doffer wordt. Er kunnen ook (kleine) beschadigingen ontstaan en daar kun je je na een tijdje aan ergeren. Je wil dat het er weer als nieuw uitziet en dan is het goed om je boot te laten polijsten door ons met professionele poetsmiddelen.

Boot polijsten tarieven

Je bent vast zeker benieuwd naar de kosten van het polijsten van je boot door Glim Cleaning. Je kunt daarvoor een kijkje nemen op onze pagina onder het kopje pakketten. Op deze pagina vind je alle actuele prijzen van alle pakketten die wij je te bieden hebben.

In het menu onder het kopje tarieven vind je tevens de actuele prijzen van onze extra opties waaronder een polijstbehandeling valt. Zo weet jij voordat je met ons in zee gaat wat de kosten zijn en dus precies waar dat je aan toe bent.

Boot poetsen op locatie

Is je (aluminium) boot weer toe aan een poetsbeurt maar heb je zelf geen zin of tijd? Schakel ons van Glim Cleaning dan in, wij kunnen jouw boot poetsen voor een aantrekkelijke prijs en flinke korting. Daar wil je natuurlijk ook alles over weten! We komen daarom graag met je in contact en dan kunnen we je precies vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij komen jouw boot graag op locatie poetsen, zodat hij weer mooi blinkt en met jou het water op kan. Goed onderhoud van je boot is namelijk van groot belang, zo verleng je de levensduur van je boot (maar ook je uren vaarplezier).

Het is allemaal in jouw voordeel, je hoeft namelijk geen vervoer te regelen om met jouw boot naar ons toe te komen. Wij komen namelijk naar jou toe en maken daar alles voor je boot in orde. Een win-win situatie en daar laten wij je ook graag op korte termijn kennis mee maken. Als je meer wil weten over de diensten van Glim Cleaning dan raden wij je aan om snel contact met ons op te nemen.

Stalen boot poetsen

Wil je je boot graag laten reinigen? Denk je dan aan epoxy of aan gelcoat of speciale wax? Wij leggen je graag uit hoe wij je stalen boot poetsen en waarom. Zorg dat je gebruik maakt van onze mooie aanbieding, zodat jij weer een prachtige boot hebt om mee rond te varen!

Je bent er trots op en dat mag ook iedereen zien, laat hem daarom weer stralen en daar helpen wij je graag aan mee door hem te reinigen. Het kan zijn dat je zelf geen zin of tijd hebt om je boot te onderhouden. Daarom zijn wij er om jou een handje te helpen. We doen het graag voor je en neem daarom contact met ons op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Polyester boot polijsten

Heb jij een polyester boot van 3m of groter? Geen zorgen, want wij kunnen je boot polijsten. Er kan dan gebruik worden gemaakt van polijst pads en van speciale polijst pasta. Wij weten precies welke middelen wij mogen gebruiken voor jouw boot. Daarnaast informeren wij je ook graag over alles wat met polijsting te maken heeft, zo ben je goed voorbereid op wat je van ons kunt verwachten.

De reden dat steeds meer mensen hun boot door ons laten polijsten, is omdat ze zelf geen ervaring hebben, niet beschikken over de juiste (poets)middelen of omdat ze geen tijd of zin hebben. Maar wij weten dat het onderhouden van een boot van levensbelang is. Je wil namelijk zo lang als mogelijk van je boot genieten en veel mooie uren varen. Dit kan alleen bij goed onderhoud, dus daarom is het zo belangrijk dat je je polyester boot tijdig laat polijsten door ons.

Wat zijn de voordelen van een boot polijsten?

Als je je boot laat polijsten door Glim Cleaning, dan heeft dat een aantal voordelen:

  • Onze medewerkers polijsten de boot op locatie en dan hoef je dus niet naar ons toe te komen.
  • Er wordt gebruik gemaakt van professionele producten voor een optimaal resultaat.
  • Wij bieden je altijd een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
  • We zullen de boot met een polijst machine en met de hand polijsten, voor een zeer nauwkeurig resultaat.
  • Afspraak is afspraak, je kunt van ons op aan en wij zijn op tijd bij je op locatie om het klusje te klaren.

Extra diensten

Naast het polijsten van boten verrichten wij nog veel andere diensten. Hieronder staan enkele andere diensten op een rij:

Autobekleding reinigen
Auto interieur reinigen
Auto poetsen
Auto polijsten
Bankstel reinigen
Cabriodak reinigen
Polyester boot poetsen
Tapijt reinigen
Terras schoonmaken
Koplampen polijsten
Vloerbedekking trap reinigen

Wil je je boot laten polijsten?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu