Glascoating

Heb je al eens van Glascoating gehoord? Maar wat is glascoating? Dit is moderne manier om je auto nog beter te beschermen! Het is een stapje meer dan de gewone wax die je vast en zeker kent! Op deze manier kun je je auto echt optimaal beschermen tegen bijvoorbeeld pekel, UV, vuil en andere invloeden van buitenaf. Hierbij is er wel een speciale lakcoating nodig.

Glascoating zorgt voor een nog betere en langdurige bescherming van je autolak. Bij Glim Cleaning ben je aan het juiste adres om ervoor te zorgen dat jouw auto de beste lakbescherming aller tijden krijgt. Je wil toch ook alleen maar het beste voor je auto, polyester boot of camper? Het is bij allemaal mogelijk om deze behandeling toe te passen en zo kun je alles ook beter onderhouden (en dat doen wij graag voor je).

Glascoaten

Je kunt glascoating ook kennen onder de naam Si02. Dit staat dan voor silicium dioxide. Het is een belangrijk onderdeel wat nodig is om glas te produceren. Het voordeel daarvan is dat de stof niet reageert en zich ook niet hecht aan de lak van de auto. Je hebt ook nog keramische coating en die kun je kennen onder de naam SiC of silicium. Het is harder dan SiO2. Het voordeel van de keramische coating is dat deze beter bestand is tegen zure en alkalische reinigingsmiddelen. De samenstelling van glas en keramiek is hetzelfde.

Als je de keuze maakt om je auto te laten voorzien van glascoat, dan is dat zowel voor jou als voor de auto prettig. Je auto is dan beter beschermd, maar jij kunt je auto zo veel eenvoudiger onderhouden. De reden daarvan is dat vuil zich veel minder snel kan hechten aan je lakwerk. Jij kunt je auto zo beter behandelen als het over onderhoud gaat, want vuil is sneller te verwijderen (en ook stukken eenvoudiger).

Je bent vast en zeker benieuwd naar het nut van coating voor je auto. Daar kom je alles over te weten als je je autolak op de best mogelijke manier wil beschermen tegen invloeden van buitenaf. Als de gel-achtige substantie eenmaal is aangebracht, dan zal het hoe dan ook snel uitharden en dan geeft het de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf! Als je dan je auto nog schoon moet maken dan ben je snel klaar. Wij van Glim Cleaning weten daar alles vanaf en leggen je er dan ook graag alles over uit.

Glascoating Den Bosch

Wij van Glim Cleaning zijn een professioneel autopoets en car cleaning bedrijf. Omdat wij geen eigen locatie hebben, voeren wij de glascoating op locatie toe. Het heeft voor jou het voordeel dat je niet naar ons toe hoeft te komen, en je hoeft dan ook niet te wachten tot het coaten klaar is. We zijn gevestigd in Den Bosch en daarom kunnen wij eenvoudig in en rondom Den Bosch jouw auto glascoaten.

Als het gaat om een straal van 20 km vanaf Den Bosch, dan rekenen wij daarvoor geen voorrijkosten. Als je verder weg woont dan komen we ook graag naar je toe om voor de glascoating maar dan betaal je wel 50 cent voorrijkosten per gereden kilometer. Profiteer ook snel van een mooie aanbieding die wij voor je klaar hebben staan!

Glascoating auto

Het is goed om te weten hoe dat glascoaten in zijn werk gaat. Dit leggen wij van Glim Cleaning je dan ook graag stapsgewijs uit. Het allereerste wat gedaan moet worden, is namelijk het grondig wassen van je auto. Hiermee bedoelen we dan niet een standaard wasbeurt, want dan wordt nog niet alles heel diep schoongemaakt.

Er moet daarom een dieptereiniging plaatsvinden, daarmee kan heel hardnekkig vuil worden verwijderd en dat doen wij dan uiteraard voor je! Daarvoor gebruiken we speciale autoklei. Als dat klaar is, dan gaan we de auto polijsten. Het zal dan plaatsvinden in drie verschillende stappen en dat is grof, middel en fijn.

Als we dan klaar zijn met het polijsten van de auto dan zullen we de auto nogmaals goed wassen en als dat klaar is dan laten we hem drogen. Als de auto volledig gedroogd is dan worden alle ramen helemaal ontvet en ook de auto lak zelf. Het zal moeten gebeuren in diverse lagen, want de auto moet echt volledig vetvrij zijn. Als dat allemaal is gebeurd dan kunnen wij van Glim Cleaning de glascoating aanbrengen.

Auto Glascoating

Het is fijn dat de auto nu voorzien wordt van een duurzame slijtvaste laag. Hierdoor wordt je auto nog beter beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. We bedoelen daarmee dan boomhars, maar ook teer en UV licht, maar ook vogelpoep en strooizout. De glans is ook een voordeel van de coating. Hiermee bedoelen we dat de uitstraling van de lak ook zal veranderen.

Als je metallic lak hebt, dan zal je zien dat deze deeltjes nog veel beter naar boven zullen komen. Is het een donkere kleur, dan kunnen we zeggen dat je een diepere kleur gaat zien. Door deze behandeling uit te voeren, zullen de poriën van de autolak worden gevuld, en deze worden daardoor ook afgesloten.

Het zorgt weer voor een zelfreinigende werking. Je zal al snel merken dat het vuil zich steeds minder snel zal hechten en dan kun je hem ook beter schoonmaken en dus onderhouden. Door de glascoating heeft jouw auto ook een hogere waterafstotende werking. Je kunt dat zien omdat er dan waterdruppels op blijven liggen.

Als het gaat over grotere hoeveelheden water dan merk je dat deze sneller van het oppervlak zullen glijden. Maar hoe lang blijft Glascoating zitten? Gemiddeld blijft glascoating 2,5 jaar zitten, maar dat is ook weer per auto verschillend. Het hangt er ook vanaf hoe vaak en hoe dat de auto gewassen wordt.

Als jij de auto iedere week door de wasstraat gaat rijden of zelf gaat wassen, dan gaat dat ten koste van de duurzaamheid van je coating. Maar wanneer dat jij de auto met de hand gaat wassen, dus zonder grove borstels en sterke chemicaliën, heeft dat een positieve invloed op de werking van glascoating.

Glascoating prijs

Je wil graag een antwoord op de vraag wat kost glascoating voor een auto? Dit is logisch want je wil graag weten waar je aan toe bent. Daarom is het altijd goed om vooraf contact met ons op te nemen. We kunnen dan naar je auto kijken en je een offerte toesturen. Op deze manier weet je waar je aan toe bent als je bij ons voor glascoating kiest.

Ook voor je boot of camper kun je hiervoor kiezen en dan maken wij graag een passende offerte voor je. Ook als je andere vragen hebt over glascoating kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder. We zorgen voor een mooie korting en dan maken wij ook de velgen glascoating in orde. Benader ons voor alle mogelijkheden en wij staan voor je klaar.

Auto wassen na Glascoating

Eigenlijk kan de coating die wij gebruiken op vrijwel iedere autolak worden aangebracht. Maar er moet wel voor gezorgd worden dat het oppervlak waar het op toegepast gaat worden optimaal school is. Mocht dat niet zo zijn dan zal de beschermlaag zich niet voldoende hechten met de aanwezige lak.

Op het moment dat je auto is voorzien van glascoating, dan is het fijn om te weten waar je aan moet denken bij het wassen van je auto. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar je auto schoon te maken met de hogedrukreiniger en je auto is weer als nieuw!

Het is echt in jouw voordeel als je je auto laat glascoaten door ons, hierdoor kun je namelijk langer genieten van een prachtige auto die veel beter is beschermd. Het onderhouden van je auto is zo ook stukken eenvoudiger, want de auto trekt veel minder vuil aan. Mocht er toch wat aanwezig zijn dan kun je het ook eenvoudiger verwijderen en dat bespaart je tijd (en geld).

Wat zijn de voordelen van Glascoating?

We hebben voor jou alle voordelen van Glascoating op een rijtje gezet:

  • Het is vuil- en waterafstotend
  • Glad- en hardheid
  • Extreme glans
  • Bescherming tegen chemische vlekken
  • Bescherming tegen schadelijke UV straling

Genoeg voordelen dus waar jij mee te maken krijgt als je kiest voor glascoating van Glim Cleaning. Wij staan iedere dag weer voor je klaar en we komen graag naar je toe op locatie, zodat het voor jou nog een stuk eenvoudiger wordt.

Extra diensten

Naast het polijsten van boten verrichten wij nog veel andere diensten. Hieronder staan enkele andere diensten op een rij:

Autobekleding reinigen
Auto interieur reinigen
Auto poetsen
Auto polijsten
Bankstel reinigen
Boot polijsten
Cabriodak reinigen
Polyester boot poetsen
Tapijt reinigen
Terras schoonmaken
Koplampen polijsten
Vloerbedekking trap reinigen

Wil je je auto of boot laten Glascoaten?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu