Polyester boot poetsen

Je wil graag polyester boot poetsen, maar heb je enig idee hoe dat in zijn werk gaat? Of weet je al zeker dat je het werk graag uit wilt besteden aan ons? Wij van Glim Cleaning nemen het werk namelijk graag van je over.

Wij zijn een professioneel bedrijf en beschikken niet over een eigen locatie. We komen namelijk naar jou toe op locatie om je polyester boot te poetsen. Het voordeel is dat jij dan niet naar ons toe hoeft te komen. Ook hoef je niet te wachten tot je boot klaar is, alles wordt door ons geregeld en je bent er zelf dus geen tijd mee kwijt. Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn die wij jou allemaal te bieden hebben.

Polyester boot poetsen Den Bosch

Wat kost een boot poetsen op locatie? Dat is een goede vraag, en daar kunnen wij je dan ook snel antwoord op geven. Ons bedrijf is gevestigd in Den Bosch en wij zijn dan ook met name in en rondom Den Bosch actief. Bij ons betaal je ook geen voorrijkosten als je binnen een straal van 20 km van ’s-Hertogenbosch woont.

Als je buiten Den Bosch woont en je wil je polyester boot door ons laten poetsen, dan rekenen wij daarvoor 0,50 eurocent aan voorrijkosten per gereden kilometer. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent als je voor ons kiest.

Verweerde polyester boot poetsen

Het is een goede keuze als je je polyester boot laat poetsen door ons van Glim Cleaning. Steeds meer mensen weten ons te vinden en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Als je zelf geen ervaring hebt om je boot te poetsen of te polijsten, of je hebt geen tijd, benader ons dan zodat wij het bij je op locatie kunnen doen.

Het onderhouden van een boot is van levensbelang, want je wil graag zo lang als mogelijk van je boot mogen genieten. Heb jij een verweerde boot? Laat deze dan door ons poetsen zodat jij binnenkort weer een boot hebt die er als nieuw uitziet!

Boot polyester poetsen

Heb jij misschien een polyester boot van 3 meter of langer? Dan hebben wij de oplossing voor jou, want wij kunnen deze voor jou poetsen. Tevens kunnen wij je polyester boot polijsten en dan maken wij gebruik van polijst pads en speciale polijst pasta.

Het voordeel is dat wij precies weten hoe dat wij deze middelen moeten gebruiken voor jouw boot. Wij informeren je daarbij ook over alles wat met het poetsen en polijsten van je boot te maken heeft. Je bent goed voorbereid op wat je van ons kan en mag verwachten.

Hoe een polyester boot poetsen?

Een polyester boot poetsen is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het van belang om te weten wat de mogelijkheden zijn en hoe het in zijn werk gaat. Als je je boot wil poetsen, dan moet je eerst het vuil verwijderen. Het beste kan daarvoor lauw water worden gebruikt en speciaal reinigingsmiddel wat bedoeld is om de polyester boot te poetsen.

Als dat is gebeurd dan moeten de resten van het schoonmaakmiddel grondig weg worden gespoeld en dan moet de boot droog worden gemaakt. Wij weten precies hoe dat wij je boot moeten poetsen, laat het daarom met een gerust hart aan ons over. We zijn benieuwd wanneer je ons nodig hebt, benader ons direct en dan staan we snel bij je op locatie om het werk van je over te nemen.

Poetsen polyester boot

Het kan natuurlijk zijn dat de polyester coating van de boot de originele glans heeft verloren. Het beste wat dan gedaan kan worden is de coating polijsten. Daarvoor wordt een polijstschijf gebruikt en het juiste polijstmiddel. Hierdoor gaat je boot er weer als nieuw uitzien! Dus hoe krijg je polyester weer glimmend?

Je weet daar nu het antwoord op want polijsten is het antwoord! Dit is werk wat je niet dagelijks doet en dat kan de reden zijn dat je het nog niet hebt gedaan. Toch is het wel van belang om te doen, of te laten doen, het hoort bij het onderhoud van de boot. Gelukkig heb je ons nu gevonden en kunnen wij dit werk van je overnemen en op hele korte termijn bij jou op locatie het werk uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van een polyester boot poetsen?

Een boot poetsen kan op verschillende manieren, maar polijsten heeft zeker zo zijn voordelen. Wij van Glim Cleaning laten je hier graag kennis mee maken, want de voordelen zijn:

  • Onze medewerkers komen de boot op locatie poetsen en dan hoef jij niet naar ons toe te komen.
  • Er wordt altijd gebruik gemaakt van professionele producten die zorgen voor het beste resultaat.
  • We bieden een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
  • We zorgen voor een heel nauwkeurig resultaat, zo kunnen we bijvoorbeeld de boot met een polijst machine en met de hand polijsten.
  • Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Je kunt van ons op aan en we zijn altijd op tijd bij je op locatie om de klus te klaren.

Polyester boot poetsen, afspraak maken

Als je het zelf wel eens hebt gedaan, weet jij dan welke wax voor polyester boot geschikt is? Als je twijfelt, doe het dan niet, maar laat het werk aan ons over. Je kunt rekenen op een mooie aanbieding, waarbij je een leuke korting krijgt. We voeren het werk professioneel uit en je mag altijd rekenen op hoge kwaliteit!

Je kunt een polyester boot laten poetsen (poetsen en polijsten) en daarbij kunnen wij ook de binnenkant schoonmaken. Mogen wij de boot ook in de was zetten? Informeer dan vandaag nog bij ons naar de mogelijkheden en maak snel een afspraak. We komen graag je boot poetsen op locatie.

Extra diensten

Naast het poetsen van boten verrichten wij nog veel andere diensten. Hieronder staan enkele andere diensten op een rij:

Autobekleding reinigen
Auto interieur reinigen
Auto poetsen
Auto polijsten
Bankstel reinigen
Boot polijsten
Cabriodak reinigen
Tapijt reinigen
Terras schoonmaken
Koplampen polijsten
Vloerbedekking trap reinigen

Wil je je polyster boot laten poesten?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu