Vloerbedekking trap reinigen

Is de vloerbedekking van je trap toe aan een grondige reiniging? Schakel dan Glim Cleaning in om binnen een mum van tijd weer te kunnen genieten van een schone trap. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het grondig schoonmaken van trap vloerbedekking en tapijten. Na onze behandeling ziet je trap er weer uit als nieuw doordat zelfs zeer hardnekkig vuil verwijderd wordt.

Trap vloerbedekking reinigen

Als je een huis hebt met meerdere verdiepingen zal de trap veelvuldig gebruikt worden. Vooral als je regelmatig met schoenen naar boven en beneden loopt, zal er vuil in de vloerbedekking gaan zitten. Om vuil en nare geurtjes uit je vloerbedekking te verwijderen, is het aan te raden om de trap eens in de zoveel tijd grondig te laten reinigen. Wij van Glim Cleaning helpen je graag met het reinigen van de vloerbedekking van je trap.

Vloerbedekking reinigen op locatie

Het reinigen van de vloerbedekking van een trap gebeurt uiteraard altijd op locatie. Ook wij van Glim Cleaning komen met alle benodigde apparatuur en schoonmaakmiddelen naar jouw locatie toe als je ons inschakelt. Ook onze andere diensten zoals het reinigen van auto’s, tapijten en bankstellen voeren we altijd uit op locatie.

Vloerbedekking trap reinigen stoom

Het stomen van vloerbedekking is een zeer effectieve manier om bacteriën, vuil en nare geurtjes te verwijderen. Daarom wordt het ook wel eens een dieptereiniging genoemd omdat zelfs hardnekkig vuil verwijderd kan worden. Wij van Glim Cleaning maken gebruik van een moderne stoomreiniger waardoor het resultaat optimaal is.

Met behulp van de stoom die de stoomreiniger genereerd, wordt al het vuil dat zich heeft opgehoopt losgeweekt. Nadat al het vuil is losgeweekt, kunnen we het vuil wegzuigen.

Waar trap laten reinigen Den Bosch?

Glim Cleaning verricht hoofdzakelijk diensten in en rondom ’s-Hertogenbosch. Als je in steden en dorpen woont zoals Zaltbommel, Vlijmen, Rosmalen, Oss, Schijndel of Berlicum komen we namelijk gratis voorrijden. Wij berekenen namelijk geen voorrijkosten als je binnen een straal van 20km van Den Bosch woont.

Woon je verder weg, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Dat is zeker mogelijk alleen betaal je dan een kleine vergoeding van 50 cent per km extra.

Wat kost vloerbedekking trap laten reinigen?

Wij hanteren verschillende tarieven voor het opfrissen van trappen. Het tarief wordt berekend over het aantal traptreden. Onze actuele kosten voor het laten reinigen van de vloerbedekking van je trap vind je terug op onze website onder het tabblad tarieven.

Wat zijn de voordelen van de vloerbedekking van de trap reinigen door Glim Cleaning?

Het brengt meerdere voordelen met zich mee om Glim Cleaning in te schakelen. Hieronder staan de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Wij bieden een effectieve dieptereiniging
  • Wij maken gebruik van moderne apparatuur
  • Wij maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen
  • Het is eenvoudig om een afspraak bij ons in te plannen
  • Wij bieden een scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Hoe vloerbedekking van de trap onderhouden?

Door de vloerbedekking van je trap goed te onderhouden, blijft de trap langer mooi. Er zijn een aantal stappen die je zelf kunt ondernemen om zo lang mogelijk plezier te hebben van je trap. Ten eerste is het sterk aan te raden om de vloerbedekking regelmatig te stofzuigen. Hierdoor zorg je er voor dat het vuil niet in de vloerbedekking trekt.

Ten tweede is het verstandig om je trap te behandelen met een speciaal beschermingsmiddel. Hierdoor kun je namelijk vlekken voorkomen en wordt slijtage tegengegaan. Tot slot is het slim om niet met schoenen naar boven en beneden te lopen. Het komt namelijk regelmatig voor dat de onderkant van schoenen vies of nat zijn.

Hoe zelf trap reinigen?

Veel mensen laten hun vieze trap schoonmaken door een professioneel bedrijf. Zonder professionele apparatuur is het namelijk vrijwel onmogelijk om diep doorgedrongen vuil te verwijderen. Het is daarentegen wel mogelijk om zelf oppervlakkig vuil te verwijderen. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

  • Voordat je begint met schoonmaken, is het aan te raden om de volledige trap te stofzuigen
  • Maak vervolgens een spons vochtig met een reinigingsmiddel
  • Schrob iedere tree van de trap van boven naar beneden met behulp van de spons
  • Maak de trap droog met behulp van een droge doek

Risico’s zelf trap reinigen

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende risico’s optreden als je besluit om zelf je trap schoon te maken. Ten eerste is het belangrijk om een geschikt reinigingsmiddel te gebruiken. Een te agressief middel kan de vloerbedekking namelijk blijvend beschadigen. Ten tweede is het belangrijk om de trap niet te vochtig te maken.

Vooral als de trap erg poreus is, kan te veel water de trap blijvend beschadigen. Tot slot is het belangrijk om niet te hard te schrobben. Te hard schrobben kan namelijk leiden tot blijvende beschadigen. Als je geen risico wil lopen om je trap te beschadigen dan is het een optie om een professioneel bedrijf in te schakelen.

Hoe vaak trap vloerbedekking laten reinigen?

Het is lastig om te zeggen hoe vaak je de vloerbedekking van je trap precies moet laten reinigen. Over het algemeen wordt het aanbevolen om je trap ten minste één keer per jaar door een professional te laten reinigen. Wel is het natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren of het noodzakelijk is om je trap vaker te reinigen.

Zo wordt een trap waar met schoenen op wordt gelopen natuurlijk sneller vies dan een trap waar enkel met blote voeten of sokken op wordt gelopen. Ook wordt een trap die nooit of weinig wordt gestofzuigd sneller vuil dan een trap die om de twee dagen wordt gestofzuigd. Tot slot worden trappen in huishoudens met kinderen en/of huisdieren sneller vies in vergelijking met huishoudens zonder kinderen en/of huisdieren.

Wanneer vloerbedekking trap reinigen?

Het is verstandig om direct actie te ondernemen als je vlekken, nare geurtjes of andere viezigheden op je trap ontdekt. Het is namelijk niet prettig om een vieze en/of stinkende trap te hebben. Daarnaast geldt: hoe langer je wacht met schoonmaken, hoe groter de kans dat de vloerbedekking niet meer volledig schoongemaakt kan worden.

Trap tapijt laten schoonmaken

Trap tapijt is een populaire vorm van trapbekleding. Het verschil met een vaste vloerbedekking is dat trap tapijt speciaal is ontworpen voor trappen. Het is daarom gemaakt van stevige materialen waardoor slijtage tegengegaan wordt en de kans op uitglijden sterk verminderd. Wij van Glim Cleaning reinigen trap tapijten met behulp van een tapijtreiniger. Hierdoor wordt zelfs diep doorgedrongen vuil losgeweekt.

Hoe wollen vloerbedekking schoonmaken?

Wol is een kwetsbaar materiaal. Het schoonmaken van wollen vloerbedekking moet daarom op secure wijze gebeuren. Het is belangrijk om geen chemische reinigingsmiddelen te gebruiken aangezien chemische reinigingsmiddelen wol kunnen aantasten. Gebruik liever milde schoonmaakmiddelen zoals azijn. Om je wollen vloerbedekking niet onnodig te beschadigen, kun je het beste een professioneel bedrijf inschakelen.

Hoe nylon vloerbedekking schoonmaken?

Vloerbedekking gemaakt van het materiaal nylon is over het algemeen makkelijk schoon te maken. Je kunt namelijk gebruik maken van huis-tuin-en-keukenmiddeltjes zoals zeep of azijn. Bij hardnekkige vlekken is het ook een optie om gebruik te maken van een chemisch reinigingsmiddel speciaal voor nylon. Na het schoonmaken is het erg belangrijk om de trap goed te laten drogen voordat je weer naar boven en beneden loopt.

Over Glim Cleaning

Glim Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij richten ons op verschillende schoonmaakklussen. Wij werken met de modernste technieken en apparatuur waardoor er een optimaal resultaat bereikt wordt. Je kunt op twee verschillende manieren een afspraak bij ons inplannen. Het is namelijk mogelijk om ons te bellen of om ons een appje te sturen. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website onder het tabblad home.

Extra diensten

Wij komen graag langs om jouw gestoffeerde trap een grondige schoonmaakbeurt te geven. Daarnaast kun je ons ook inhuren voor verschillende andere diensten. Hieronder staan een aantal andere diensten die wij verrichten op een rij:

Autobekleding reinigen
Auto interieur reinigen
Auto poetsen
Auto polijsten
Bankstel reinigen
Boot polijsten
Cabriodak reinigen
Polyester boot poetsen
Tapijt reinigen
Koplampen polijsten
Terras schoonmaken

Glim Cleaning review

Wij doen uiteraard altijd ons best om al onze klanten tevreden te stellen. Veel klanten hebben daarom een positieve review achter gelaten. Als je benieuwd bent naar de mening van andere mensen over onze diensten is het aan te raden om een aantal reviews te lezen. De reviews zijn terug te vinden op onze website onder het tabblad home.

Conclusie

Als de vloerbedekking van je trap bevuild is, kan het slim zijn om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Door je trap namelijk goed te onderhouden, zal de vloerbedekking mooi blijven en langer meegaan. Zelf je vieze trap schoonmaken, leidt meestal niet tot het gewenste resultaat doordat enkel oppervlakkig vuil verwijderd wordt.

Door Glim Cleaning in te schakelen, wordt ook het meest hardnekkige vuil verwijderd waardoor je trap er na de behandeling weer uitziet als nieuw. Als je nog vragen hebt of graag een afspraak met ons wil inplannen, neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen namelijk snel aan de slag te kunnen gaan met jouw trap.

Wil de vloerbedekking op je trap laten reinigen?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu