Over ons

Glimcleaning is een professioneel bedrijf gericht op cleaning  van auto’s en boten. Wij zijn Jeroen van de Wiel en David Kallerigis Mavrogenis en hebben ons gespecialiseerd in het poetsen van auto’s en het polijsten van boten. Sinds 2022 zijn wij actief op de markt en we hebben al veel auto’s en boten weer laten stralen.

Waar het allemaal begon…

De reden dat we dit bedrijf begonnen zijn, is omdat we merken dat veel mensen geen tijd hebben om een auto of boot te onderhouden. Toch is het van groot belang om de auto schoon te houden en een boot tijdig te polijsten. Je wil namelijk genieten van een auto of boot, en dan moet hij er ook mooi uitzien natuurlijk!

Gelukkig zijn wij daarom beschikbaar en komen graag bij de mensen op locatie. Dit is een stukje gemak wat wij onze klanten graag bieden. Als je met een auto of boot naar een garage of een professioneels reinigingsbedrijf moet rijden, dan ben je vaak veel tijd en geld kwijt. Daarom maken wij het de klanten eenvoudiger en we komen naar de klant toe op locatie. Uiteraard altijd volgens afspraak, waar en wanneer het jou uitkomt.

Wat hebben wij onze klanten te bieden?

Wij van Glimcleaning zijn dé experts in het reinigen en detailen van jouw voertuig. Hier gaan we niet voor gewoon schoon, maar extreem. Wij vinden het rijden van een schone auto erg belangrijk, net als het varen met een prachtige boot. Het is vaak een droom die je uit laat komen als je een boot aanschaft en dan is het van belang om het van het begin af aan goed te onderhouden. Geen gedoe, dus niet ergens naartoe rijden om schoon te maken, wij komen naar jou toe op locatie.

Een auto of boot is meer dan een uitvinding die je ”van A naar B” brengt. Een auto is handig in allerlei soorten gevallen, leuke herinneringen, weekendjes weg etc. Dit wil je allemaal toch liever meemaken in een schone en frisse auto? Voor een boot geldt hetzelfde, als je gaat varen, dan wil je toch dat het allemaal mooi schoon is en fris ruikt? Daarom is het reinigen en polijsten van een boot ook zo belangrijk.

Waar staan wij voor?

Beste prijs- kwaliteitsverhouding

Bij ons kan je genieten van een uitgebreide reiniging, met de juiste kwaliteit, en dat voor een schappelijke prijs!

Wij komen bij jouw aan huis of op locatie

Niet meer wachten tot je auto of boot klaar is, wij komen gewoon naar jou toe en we rekenen zelfs geen voorrijkosten in een straal van 20 km van Den Bosch.

Effectieve reiniging

Door middel van onze milieuvriendelijke en pH-neutrale reiniging, zal jou auto, boot of caravan stralen als nooit tevoren!

Onderhoud van een auto en boot kost tijd

Het onderhouden van een auto of boot kost veel tijd, ook zijn de plaatsen waar je je auto of boot kan schoonmaken meestal niet om de hoek, of het is niet helemaal zoals je wenst. Pak het voortaan lekker makkelijk aan door eenvoudig een afspraak in te plannen en te rijden in een schone auto of varen in een schone boot, zonder zelf een stofzuiger te hebben aangeraakt.

Wij staan voor onze klanten klaar, en horen het graag wanneer dat we naar jou toe mogen komen.

 

 

Glimcleaning.nl

Emanuel van der Venstraat 3
5246 CS Rosmalen

KvK-nummer: 87172291

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over onze website?

Neem dan contact met ons op

Menu