Auto interieur reinigen

Glim Cleaning reinigt het interieur van je auto op professionele wijze. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het grondig schoonmaken van zowel de binnen- als de buitenkant van auto’s.

Na een Premium Interieur behandeling van Glim Cleaning is zowel de cabine als het bagageruim van je auto weer zo goed als nieuw. Wij maken namelijk gebruik van vooruitstrevende technieken en reinigen enkel met hoogwaardige schoonmaakmiddelen.

Interieur auto reinigen

Vooral wanneer je vaak met de auto op pad gaat, is het sterk aan te raden om het interieur van je auto regelmatig te reinigen. Er kunnen namelijk vlekken ontstaan op de autobekleding, de auto kan minder fris gaan ruiken en de automatten kunnen onder het zand komen zitten.

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan, maar wanneer je wil dat je auto op professionele wijze schoongemaakt wordt, kun je het beste Glim Cleaning inschakelen.

Premium Interieur pakket

Bij Glim Cleaning heb je keuze uit drie verschillende pakketten: het Premium Interieur pakket, Premium Exterieur pakket en Premium Combo pakket. Het Premium Interieur pakket is gericht op het grondig schoonmaken van de gehele binnenkant van je auto.

Allereerst wordt er globaal met stoom gereinigd en gestofzuigd. Vervolgens worden het dashboard en de middenconsole, bekerhouders en kofferbak schoongemaakt. Daarna worden de ramen gewassen en worden de deurranden en sierlijsten afgenomen. Tot slot worden de automatten en de vloer gereinigd.

Premium Combo pakket

Wanneer niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je auto een wasbeurt kan gebruiken, is het slim om het Premium Combo pakket te kiezen. Wanneer je kiest voor het Premium Combo pakket geniet je namelijk van de voordelen van zowel het Premium Interieur pakket als het Premium Exterieur pakket.

Na een Combo behandeling is je gehele auto van binnen en van buiten weer helemaal schoon. Prijstechnisch is het Premium Combo pakket het meest voordelig.

Auto interieur reinigen op locatie

Uniek aan de werkwijze van Glim Cleaning is dat wij je auto poetsen of auto polijsten op locatie. Omdat wij naar de auto toekomen, hoef je je auto niet weg te brengen. Daardoor ben je minder tijd kwijt en hoef je geen vervangend vervoer te regelen. Daarnaast is het ook prettig dat je de auto niet kwijt voor enkele uren en dat je de auto continue in het zicht hebt.

Waar auto reinigen in Den Bosch?

Glim Cleaning is actief in Den Bosch. Daarnaast komen wij ook zonder voorrijkosten naar dorpen en steden zoals Rosmalen, Boxtel, Oss, Berlicum, Zaltbommel, Vlijmen en Schijndel. Wanneer je namelijk binnen een straal van 20 kilometer van ‘s-Hertogenbosch woont, hoef je geen voorrijkosten te betalen.

Ook wanneer je verder weg woont, kun je een afspraak bij ons inplannen. Je betaalt dan alleen een vergoeding van 50 cent per gereden kilometer.

Wat kost auto interieur reinigen?

Wij werken met drie verschillende pakketten: het Premium interieur pakket, Premium Exterieur pakket en het Premium Combo pakket. Alle drie de pakketten hebben een andere prijs.

Prijstechnisch gezien is het Premium Combo pakket de voordeligste keuze. De actuele prijzen van alle drie de pakketten vind je terug op onze website onder het kopje ‘pakketten’.

Wat zijn de voordelen van auto interieur reinigen bij Glim Cleaning?

Het interieur van je auto laten reinigen door Glim Cleaning biedt veel voordelen. Hieronder staan de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Auto’s worden op locatie gewassen
  • Bacterievrije en effectieve reiniging
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruik van hoogwaardige en duurzame schoonmaakmiddelen
  • Wanneer je in Den Bosch of omstreken woont, betaal je geen voorrijkosten

Auto bekleding reinigen

De autobekleding reinigen is een hele klus. Daarom kiezen veel autobezitters er voor om de klus te laten klaren door een professional. Autostoelen reinigen doen wij van Glim Cleaning met behulp van stoom.

Door te reinigen met stoom worden vlekken en nare geurtjes in de bekleding effectief verwijderd zonder agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Welke producten gebruiken voor interieur auto reinigen?

Glim Cleaning maakt gebruik van autovriendelijke producten. De stoomreiniger en stofzuiger zijn bijvoorbeeld erg compact waardoor je auto niet beschadigd raakt tijdens de behandeling.

Daarnaast werken we enkel met duurzame en hoogwaardige schoonmaakmiddelen. Te agressieve middelen kunnen namelijk meer kwaad dan goed doen.

Hoe vaak auto interieur reinigen?

Het is aan te raden om het interieur van je auto regelmatig schoon te laten maken. Zeker als er bijvoorbeeld zichtbare vlekken te zien zijn op de bekleding van je autostoelen. Hoe langer je namelijk wacht, hoe moeilijker het is om de vlekken te kunnen verwijderen.

Daarnaast is het ook voor jezelf prettig als je kunt rijden in een fris ruikende en schone auto. Daarom is het advies van Glim Cleaning om het laten wassen van je auto niet uit te stellen zodat je blijvende schade kunt voorkomen.

Wanneer binnenkant van de auto schoonmaken?

Wanneer je de binnenkant van je auto schoonmaakt, is natuurlijk helemaal aan jou. Toch is het aan te raden om met enige regelmaat het interieur van je auto te voorzien van een grondige wasbeurt. Er ontstaat namelijk op den duur zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil.

Voor jezelf is het daarom hygiënischer om eens in de zoveel tijd de binnenkant van je auto grondig onder handen te laten nemen. Daarnaast is het schoonmaken van de binnenkant van je auto ook aan te raden wanneer je van plan bent om passagiers te gaan vervoeren of wanneer je je auto wil gaan verkopen.

Hoelang duurt een interieur autoreiniging?

Het is lastig om te zeggen hoe lang we erover doen om de binnenkant van je auto weer helemaal schoon te maken. Ten eerste ligt het natuurlijk aan de grootte van je auto. Wanneer je bijvoorbeeld een BMW 5 serie hebt, moet er namelijk een grotere oppervlakte schoongemaakt worden dan wanneer je een Mini Cooper hebt.

Ten tweede hangt het ook heel erg af van de staat van je auto. Wanneer je auto heel erg vies is, kost het ons meer tijd om de auto helemaal schoon te maken dan wanneer je auto minder vies is.

Zelf auto binnenkant reinigen

Naast het laten reinigen van de binnenkant van je auto is het natuurlijk ook mogelijk om zelf de handen uit te mouwen te steken. Zelf het interieur van je auto wassen, kost echter flink wat tijd. Daarnaast heb je wellicht niet de juiste hulpmiddelen bij de hand om bijvoorbeeld ook moeilijk bereikbare plekken te kunnen bereiken.

Het inschakelen van een professioneel autopoets of car cleaning bedrijf zorgt er voor dat je veel tijd kunt besparen. Daarnaast beschikken professionele autowassers over de juiste materialen en schoonmaakmiddelen om je auto helemaal schoon te krijgen.

Over Glim Cleaning

Glim Cleaning is een professioneel car cleaning en autopoetsbedrijf. De betekenis van car detailing is dat er extra gelet wordt op de details van auto’s. Wij merkten dat na een wasbeurt in een wasstraat er vaak nog steeds vuil zit op bepaalde plekken van de auto.

Wij zorgen er daarom voor dat auto’s van zowel de binnen- als de buitenkant echt helemaal schoon worden gemaakt en dat we niets vergeten. Uniek aan de werkwijze van Glim Cleaning is dat auto’s op locatie gewassen worden. Daarnaast gaan wij zeer nauwkeurig te werk en gebruiken we alleen autovriendelijke producten.

Naast auto interieur reinigen kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande diensten:

Autobekleding reinigen
Bankstel reinigen
Boot polijsten
Cabriodak reinigen
Polyester boot poetsen
Tapijt reinigen
Terras schoonmaken
Vloerbedekking trap reinigen

Exterieur auto reinigen

Naast het laten reinigen van het interieur van je auto is het ook mogelijk om Glim Cleaning in te schakelen om het exterieur van je auto schoon te laten maken. Wanneer je namelijk kiest voor het Premium Exterieur pakket zorgen wij er namelijk voor dat de buitenkant van je auto weer glimt als nieuw.

Dit doen we door eerst met een hogedrukspuit het oppervlakkige vuil van de autolak, velgen, banden en wielkasten te verwijderen. Vervolgens wordt het exterieur met foam gereinigd en ondergaat de auto een volledige handwas waardoor ook hardnekkig vuil verwijderd wordt. Tot slot wordt er een spray wax aangebracht en worden de ramen en spiegels gewassen.

Hoe beschermen auto lak?

De lak van je auto heeft flink wat te verduren. Denk bijvoorbeeld aan boomhars, Uv-straling, vogelpoep en strooizout. Door deze externe factoren kan de kwaliteit van de autolak aangetast worden. Een aangetaste autolak herken je door de doffe kleur.

Uiteraard wil je als trotse autobezitter dat je auto mooi glimt. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om een glas coating te plaatsen over de lak van je auto. Deze coating zorgt er voor dat je auto beschermd is tegen externe factoren en daardoor niet dof wordt.

Conclusie

Je auto interieur reinigen is een flinke klus. Daarom laten veel mensen deze klus over aan Glim Cleaning. Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van de binnen- en buitenkant van auto’s. Wanneer je kiest voor het Premium Interieur pakket zorgen wij er voor dat niet alleen de autostoelen er weer netjes uitzien, maar dat ook je ramen, dashboard, bagageruim en automatten weer brandschoon zijn.

Wij van Glim Cleaning kijken er naar uit om aan de slag te gaan met jouw auto. Plan daarom zeker een afspraak bij ons in wanneer het interieur van je auto een uitgebreide wasbeurt kan gebruiken.

Wil jij het interieur van je auto laten reinigen?

Neem dan even contact met ons op:

Telefoon: 06-84734598

Email: glimcleaning@hotmail.com

Menu